TREFOSOLFINA

TREFOSOLFINA

3,53 €
με ΦΠΑ

Ολοκληρωμένη Ζύμωση του Μούστου ..

ΣΥΝΘΕΣΗ

 

  • μεταδιθειώδες κάλιο 70%
  • 25% μπεντονίτη
  • φωσφορικό αμμώνιο διβασικό 5%

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το διοξείδιο του θείου προστίθενται με trefosolfina επιτρέπει την αντιοξειδωτική δράση στο μούστο και κυρίως αναστέλλει τις άγριες ζύμες, ιδίως εκείνων που προέρχονται από τις οινολογικές μή έγκυρες, ευνοώντας μια καθαρή ζύμωση. Trefosolfina ενσωματώνει επίσης την ποσότητα του αμμωνιακού αζώτου του γλεύκους, η προσθήκη θρεπτικών ουσιών με τη μορφή πιο εύκολα να αφομοιωθεί από τη μαγιά, επιτρέποντας έτσι μια κανονική ζύμωση, η ταχεία και πλήρης, χάρη επίσης στον μπεντονίτη που περιέχεται, το οποίο πραγματοποιεί μια υποστήριξη για τη ζύμη μέσα στο μούστο σε ζύμωση. Ο μπεντονίτης προκαλεί τελικά μια πιο ολοκληρωμένη ζύμωση, καταλήγοντας σε ένα κρασί πιο σαφές και με χαμηλότερο όγκο της καθιζήματος. Η χρήση των trefosolfina είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην περίπτωση κατά την οποία η κατάσταση της υγείας των σταφυλιών δεν είναι η βέλτιστη.

 

ΔΟΣΕΙΣ

 

  • λευκή οινοποίηση: 10 έως 25 g / 100 kg, ως συνάρτηση της υγιεινής κατάστασης των σταφυλιών
  • ερυθρά οινοποίηση: 10 έως 30 g / 100 kg, ανάλογα με την κατάσταση της υγείας των σταφυλιών

 

ΟΔΗΓΟΣ ΜΕΘΟΔΟΣ "

Trefosolfina διαλύονται σε νερό σε αναλογία 1:10 με σταθερή ανάδευση; προσθέσετε all'ammostamento σε κόκκινα σταφύλια, μετά από κάθε διευκρίνιση σχετικά με το λευκό μούστο, σε κάθε περίπτωση, πριν από την έναρξη της ζύμωσης, φροντίζοντας να ομογενοποιηθεί ικανοποιητικά τη μάζα.

No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.