Η δουλειά μας

Η προσωπική ενασχόληση, η εμπειρία, οι άρτιες τεχνολογικές γνώσεις καθώς και συνεργασία με τους μεγαλύτερους και ποιοτικότερους οίκους της χώρας μας και της Ευρώπης, προσφέρουν εγκυρότητα και συνέπεια στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Ποιοί είμαστε

Η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητα της από τον πτυχιούχο Τεχνολόγο Μηχανολόγο Μηχανικό Βενιαμίν Χατζηϊωαννίδη και την Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Σοφία Σμυρνοπούλου.

Αρδευτικά Δίκτυα

Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην εγκατάσταση Αρδευτικών Δικτύων σε ιδιωτικές, ομαδικές και δημόσιες εγκαταστάσεις.

Δραστηριότητες

θέρμανση οικιών - δημόσιων κτηρίων, υδραυλικά - αποχετεύσεις, σύγχρονα αρδευτικά συστήματα σε κήπους – πάρκα- γήπεδα, εργαλεία για την φροντίδα και καλλιέργεια του κήπου και του γκαζόν, μικροεργαλεία για την καλλιέργεια των χωραφιών, οινοποιητικά για οινοποίηση αποθήκευση οίνου και αποσταγμάτων, εξοπλισμό & θέρμανση θερμοκηπίων.

Η έδρα μας

Είμαστε στο 1ο χιλιόμετρο Αριδαίας - Εξαπλάτανου και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν την ευρύτερη περιοχή του Ν. Πέλλας καθώς και όμορους νομούς.

H ETAIREIA

Η επιχείρηση ΑGROKIP ξεκίνησε την δραστηριότητά της στην επαρχία της Αλμωπίας το 1987 από τον πτυχιούχο Τεχνολόγο Μηχανολόγο Μηχανικό Βενιαμίν Χατζηϊωαννίδη και την Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Σοφία Σμυρνοπούλου.
Έκτοτε δραστηριοποιείται συνεχόμενα στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Πέλλας καθώς και σε όμορους νομούς.
Αρχικά γνωρίζοντας τις ανάγκες της περιοχής και έχοντας σαν γνώμονα την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας και της επιχείρησης έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην μελέτη, στον σχεδιασμό και στην εγκατάσταση Αρδευτικών Δικτύων σε ιδιωτικές, ομαδικές και δημόσιες εγκαταστάσεις.
Στη συνέχεια η δραστηριότητα επεκτάθηκε και σε άλλους τεχνολογικούς τομείς όπως :

• Θέρμανση οικιών - δημόσιων κτηρίων
• Υδραυλικά - Αποχετεύσεις
• Σύγχρονα αρδευτικά συστήματα σε κήπους – πάρκα- γήπεδα
• Εργαλεία για την φροντίδα και καλλιέργεια του κήπου και του γκαζόν
• Διάφορα μικροεργαλεία για την καλλιέργεια των χωραφιών
• Οινοποιητικά για οινοποίηση αποθήκευση οίνου και αποσταγμάτων
• Εξοπλισμό & θέρμανση θερμοκηπίων

Η προσωπική ενασχόληση, η εμπειρία, οι άρτιες τεχνολογικές γνώσεις καθώς και συνεργασία με τους μεγαλύτερους και ποιοτικότερους οίκους της χώρας μας και της Ευρώπης, προσφέρουν εγκυρότητα και συνέπεια στο σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Πτυχιούχος Τεχνολόγος Μηχανολόγος Μηχανικός

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.