List of products by brand Heliflex

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΕΣ ΛΎΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΩΛΉΝΕΣ ΚΑΙ ΜΆΝΙΚΕΣ

Η Heliflex, εδώ και 50 χρόνια, διαδραματίζει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην αγορά των Σωλήνων, μια και διαθέτει μια πολύ σημαντική εμπειρία στον τομέα της μετατροπής των πολυμερών, αλλά και χάρησ την πολύ μεγάλη ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει.
Η αυστηρότητα της επιλογής των πρώτων υλών, η δημιουργικότητα, η καινοτομία των προϊόντων και η απόδοση τους, επέτρεψαν στην Heliflex να παρακολουθήσει την εξέλιξη της αγοράς.,Η Heliflex έρχεται στο φως λόγω του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα, διεισδύοντας στην παγκόσμια αγορά.,Είμαστε μια εταιρεία που έχει κατακτήσει μια αναγνωρισμένη θέση, τόσο στην εθνική, όσο και στην διεθνή αγορά.
Λαμβάνοντας υπόψη τα προσόντα των υπαλλήλων μας, αλλά και του ερευνητικού τμήματος, προσπαθούμε να εφαρμόσουμε νέες τεχνολογίες και τεχνικές γνώσεις στα προϊόντα μας, προκειμένου να μπορέσουμε να αναπτύξουμε την Heliflex αναφορικά με την ποιότητα, αλλά και την αποδοτικότητα. Οι επιδόσεις μας, αλλά και η ποιότητα των προϊόντων μας, αναγνωρίζονται μέσω της πιστοποίησης της εταιρείας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001: 2015 (TUV Rheinland) και την πιστοποίηση μιας σειράς προϊόντων από την CERTIF.
Ωστόσο, θέλουμε να αναπτυχθούμε ακόμη περισσότερο και αυτό, μόνο εσείς μπορείτε να το επιτύχετε!
Ολοκληρώνοντας, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε όλη την ιστοσελίδα μας και θα χαρούμε ιδιαίτερα εάν γράψετε κάποια σχόλια για αυτήν!

ΟΙ ΑΞΊΕΣ ΜΑΣ

Ποιότητα:

Η ποιότητα είναι ο αέρας που η Heliflex αναπνέει.
Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη, σύμφωνα με το πρότυπο NP EN ISO 9015: 2015.
Ωστόσο, αναζητούμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για να επιτύχουμε την ευημερία τόσο των συνεργατών, όσο και των πελατών μας, καθώς και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Τεχνογνωσία

Η εμπειρία που έχουμε αποκτήσει εδώ και 50 χρόνια και η μόνιμη εφαρμογή της τεχνολογίας για την επίτευξη της Ποιότητας, είναι τα βασικά συστατικά της τεχνογνωσίας μας, που μας επιτρέπουν να σας χαρίσουμε επιτυχία.

Καινοτομία

Η τεχνολογική εξέλιξη, καθώς και αυτή η ενεργητική στάση, είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους ικανοποιούμε πλήρως τους πελάτες μας.
Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΜΑΣ

Η εταιρεία Heliflex Tubos e Mangueiras, S.A, γεννήθηκε από την ανάγκη εύρεσης ενός σωλήνα για την αναρρόφηση νερού από πηγάδια.
Κατά την διάρκεια μιας αγροτικής έκθεσης στο Παρίσι, ένας συνέταιρος της επιχείρησης Henrique Vieira e Filhos, Lda ( ο Henrique Simões Vieira), γνώρισε την Ελληνική εταιρεία Α. Γ. Πετζετάκις Α.Ε.που διέθετε τους κατάλληλους σωλήνες.. Η πολυεθνική αυτή εταιρεία, ζητούσε έναν εκπρόσωπο για ττην Πορτογαλία. Ο σπόρος για μια ταχεία ανάπτυξη, είχε φυτευτεί.. Την 1η Σεπτεμβρίου 1969 γεννήθηκε η πορτογαλική Heliflex (Tubos Flexíveis) Lda, (η σημερινή Heliflex Tubos e Mangueiras, S.A.).
Ωστόσο, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στην Αθήνα, στο οποίο συμμετείχαν οι πρώην διαχειριστές της εταιρείας, Acácio Vieira και Anselmo Santos, γεννήθηκε μια νέα ιδέα: η δημιουργία μιας παραγωγικής μονάδας. Η ιδέα αυτή, έγινε πραγματικότητα την 1η Ιανουαρίου 1971. Ήταν η πιο σημαντική στιγμή αυτού του αξιόπιστου και φιλόδοξου σχεδίου.
Από εκείνη την στιγμή, η Heliflex εισήγαγε σταδιακά διάφορα είδη προϊόντων στην αγορά. Αυτά τα προϊόντα χαρακτηρίζονταν πάντοτε από την ποιότητα, που είναι και ο τρόπος της Heliflex για να εξασφαλίσει την ηγετική της θέση στην αγορά.

Αξιοπιστία

Το έργο που αναπτύξαμε τα τελευταία 50 χρόνια, θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο χάρη σε μια αξιόπιστη και σταθερή οργάνωση. Η εντιμότητα είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας μας, και η καλή σχέση που έχουμε με τους συνεργάτες μας, εξαρτάται από αυτήν. Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη των πελατών και των καταναλωτών μας, είναι απαραίτητη και γιαυτό δίνουμε τόσο μεγάλη σημασία σε αυτήν.

Less
ΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ AGROFLAT (SL-Heliflex- M & H.) ΓΙΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΡΑΥΣΗΣ ΑΠΟ 8-37 bar (πρωην πετσετάκη) ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΝΑΕΡΟΝΤΑΙ  ΑΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΡΟΛΑ 25 η 50μ. Τα μεταφορικά κατόπιν συννενόησης
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-1 από σύνολο 1
Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.