08310-29 Ακριανός Σταλάκτης Σταθερής...

08310-29 Ακριανός Σταλάκτης Σταθερής Ροής Gardena Micro-Drip 2Lt/h

Gardena
029011611-01
7,11 €
με ΦΠΑ
Κατάλληλος για συστήματα άρδευσης εγκατεστημένα σε πλαγιές ή για συστήματα με μεγάλου μήκους σωλήνωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φυτά με παρόμοιες απαιτήσεις σε νερό.

 
Ο Ακριανός Σταλάκτης Σταθερής Ροής ενδείκνυται - ως μέρος του GARDENA Micro-Drip-System - για συστήματα άρδευσης εγκατεστημένα σε πλαγιές ή για συστήματα με μεγάλου μήκους σωλήνωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φυτά με παρόμοιες απαιτήσεις σε νερό. Κάθε ώρα παρέχονται σταθερά 2 λίτρα, ανεξάρτητα από την πίεση νερού (0,5 - 4 bar). Χάρη στην τεχνολογία μεμβράνης/λαβυρίνθου, είναι εγγυημένη η μακροπρόθεσμη και αξιόπιστη λειτουργία. Όταν είναι απενεργοποιημένος ο ακριανός σταλάκτης αυτασφαλίζεται στεγανά. Για την άρδευση μεμονωμένων φυτών, ο ακριανός σταλάκτης τοποθετείται στο άκρο ενός σωλήνα παροχής (3/16"). Με τη Σγρόβια (Κωδ. πρ. 8322-20) ο συνδετικός σωλήνας 13 mm (1/2") μπορεί να τρυπηθεί για να τοποθετηθεί απευθείας ο ακριανός σταλάκτης. Περιλαμβάνονται 10 Ακριανοί Σταλάκτες με Σταθερή Ροή.
No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.