01391-29 Ακριανός Σταλάκτης...

01391-29 Ακριανός Σταλάκτης Ρυθμιζόμενης Ροής Gardena Micro-drip 0-10 Lt/h

Gardena
039009149-01
8,00 €
με ΦΠΑ
Ο Ακριανός Σταλάκτης Ρυθμιζόμενης Ροής είναι ιδανικός - ως μέρος του GARDENA Micro-Drip-System - για τη στοχευμένη άρδευση μεμονωμένων φυτών ή μακρύτερων σειρών φυτών με διαφορετικές απαιτήσεις σε νερό.

 
Ο Ακριανός Σταλάκτης Ρυθμιζόμενης Ροής είναι ιδανικός - ως μέρος του GARDENA Micro-Drip-System - για τη στοχευμένη άρδευση μεμονωμένων φυτών ή μακρύτερων σειρών φυτών με διαφορετικές απαιτήσεις σε νερό. Η ποσότητα διανομής νερού μπορεί να ρυθμιστεί από 0 έως περίπου 10 λίτρα/ώρα. Το αποσπώμενο πώμα διαθέτει ενσωματωμένη βελόνα καθαρισμού που απλουστεύει τον καθαρισμό του βρώμικου σταλάκτη. Για την άρδευση μεμονωμένων φυτών, ο ακριανός σταλάκτης τοποθετείται στο άκρο ενός σωλήνα παροχής (3/16"). Με τη Σγρόβια (Κωδ. πρ. 8322-20) ο συνδετικός σωλήνας 13 mm (1/2") μπορεί να τρυπηθεί για να τοποθετηθεί απευθείας ο ακριανός σταλάκτης. Περιλαμβάνονται 10 Ρυθμιζόμενοι Ακριανοί Σταλάκτες.
No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.