Κατάλογος προϊόντων κατά προμηθευτή KARINA

Σε έναν εξελισσόμενο κόσμο όπου οι απαιτήσεις συνεχώς αυξάνονται, κεντρικό μέλημα όλων είναι η αναπροσαρμογή και η συνεχής προσπάθεια. 
Στον κόσμο του 21ου αιώνα, η KARINA πρωτοπορεί στην υψηλή ποιότητα προϊόντων που παράγει, ως αποτέλεσμα της 40χρονης επιτυχημένης πορείας της.
Με σημείο αναφοράς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, η KARINA αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα στην παραγωγή και εμπορία πλαστικών σωλήνων και εξαρτημάτων από πολυβινυλοχλωρίδιο (PVC-u), πολυπροπυλένιο (ΡΡ) καιπολυαιθυλένιο (PE).

Στην KARINA, δημιουργούμε πλαστικούς σωλήνες και εξαρτήματα για να καλύψουν με απόλυτη επιτυχία τις απαιτήσεις του κατασκευαστή και του καταναλωτή για απόλυτη ασφάλεια, ποιότητα και ευελιξία, σε τομείς όπως:

Κτηριακή αποχέτευση
Δίκτυα Υπονόμων
Δίκτυα μεταφοράς νερού υπό πίεση
Δίκτυα μεταφοράς πόσιμου νερού
Δίκτυα εγκαταστάσεων φυσικού αερίου
Προστασία καλωδίων
Μεταφορά λυμάτων
Άρδευση
Γεωτρήσεις

Η επένδυση στην εργαστηριακή έρευνα, η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των υλικών και ανθρωπίνων πόρων, η εξασφάλιση προδιαγραφών ποιότητας από το Πιστοποιημένο Σύστημα EN ISO 9001 και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης EN ISO 14000, καθώς και ο ετήσιος έλεγχος από την ΕΒΕΤΑΜ, θέτουν τις βάσεις για ακόμα καλύτερα προϊόντα και παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της η ΚΑRINA συνεχίζει την παραγωγή σωλήνων PVC χωρίς τη χρήση μολυβδούχων σταθεροποιητών και άλλων βαρέων μετάλλων.
Συμμορφούμενη με τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης 'REACH', δημιούργησε την νέα οικολογική σειρά προϊόντων PVC, με την ονομασία ECO-ΚΑRINA.
Σήμερα η ΚΑRΙΝΑ, συμμορφούμενη με τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας για τους πλαστικούς σωλήνες, ΦΕΚ 3346-14/12/2012, έχει αποκτήσει Πιστοποιητικά Συμμόρφωσης από την ΕΒΕΤΑΜ για το σύνολο των προϊόντων που παράγει. Αποτελεί δε την πρώτη και μοναδική πιστοποιημένη εταιρεία, για την καθολική χρήση οργανικών σταθεροποιητών σε όλη τη σειρά προϊόντων PVC που παράγει.

Με γνώμονα αυτές τις αρχές, η KARINA  αντεπεξέρχεται  με αξιώσεις στις συνθήκες της  σύγχρονης εποχής  προσφέροντας ολοένα και πιο ποιοτικά προϊόντα.

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.