Οι πλαστικές βάνες κατασκευάζονται από τη ΔΕΗ, POM, NBR, τεφλόν με υψηλή αντοχή σε χημικές ενώσεις. Πίεση λειτουργίας είναι 10bar με ελάχιστες απώλειες πίεσης. Διατήθενται σε διαστάσεις από 3/4 "- 1"
Σωληνάκι κομπλέ (λαστιχάκι) PVC εξάρτημα άρδευσης που συνήθως συνδέει τα πολυαιθυλένια με του μικροεκτοξευτήρες ή τους σταλάκτες. Διτήθεται απο 30- 200 εκ. συναρμολογημένο με δύο νίπελ Φ7.
ΤΑ βανάκια ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ιδανικά Χρήση ΣΕ θερμοκήπια, κήπους και γενικά σε αγροτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε ένα μεγάλο εύρος συνδυασμών για την κάλυψη όλων των αρδευτικών απαιτήσεων.
Σγρόπια εργαλείο που ανοίγει τρύπες στο πολυαιθυλένιο για να κουμπώσουν σε αυτό μικροεξαρτήματα φίς όπως υποδοχή, νίπελ κ.τλ. . Επίσης βοηθάει πολλές φορές και στην τοποθέτηση αυτών των εξαρτημάτων.
ΤΑ βανάκια ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ιδανικά Χρήση ΣΕ θερμοκήπια, κήπους και γενικά σε αγροτικές εφαρμογές. Διατίθενται σε ένα μεγάλο εύρος συνδυασμών για την κάλυψη όλων των αρδευτικών απαιτήσεων
Οι πλαστικές βάνες κατασκευάζονται από τη ΔΕΗ, POM, NBR, τεφλόν με υψηλή αντοχή σε χημικές ενώσεις. Η πίεση λειτουργίας είναι 10 bar με ελάχιστες απώλειες πίεσης. Διατήθενται σε διαστάσεις από ...
Tap to zoom
Χρειάζεται να συνδεθείτε με το λογαριασμό σας
Save products on your wishlist to buy them later or share with your friends.
Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.