ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450
ComfortCut 450

Κοπτικό Turbotrimmer ComfortCut 450 (8847)

ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ
In stock
77,63 €
με ΦΠΑ

Κοπτικό Κουρευτικό ComfortCut 450 (8847)

Το Κοπτικό Κουρευτικό EasyCut 450 είναι ένα ελαφρύ και βολικό κοπτικό ιδανικό για μεγαλύτερες μπορντούρες γκαζόν, δυσπρόσιτες ...

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 2.

 

Το Κοπτικό Κουρευτικό ComfortCut 450 είναι ένα ελαφρύ και βολικό κοπτικό ιδανικό για μεγαλύτερες μπορντούρες γκαζόν, δυσπρόσιτες περιοχές και για το ψαλίδισμα των παρυφών που έχουν μεγαλώσει. Χάρη στον ιδιαίτερα μεγάλο διακόπτη, ο χειρισμός του κοπτικού γίνεται χωρίς κόπο. Η ιδιαίτερα μακριά και ρυθμιζόμενη πρόσθετη λαβή επιτρέπει την εύκολη καθοδήγηση του κοπτικού. Για μεγαλύτερη άνεση στην εργασία, η τηλεσκοπική λαβή μπορεί να ρυθμιστεί στο ύψος κάθε χρήστη.
Η ρύθμιση της γωνίας λαβής στην κεφαλή του κοπτικού διευκολύνει την εργασία σε δυσπρόσιτες περιοχές, π.χ. κάτω από παγκάκια. Χάρη στην κοπή σε γωνία 90 °, μπορείτε να ψαλιδίσετε εύκολα τις παρυφές που έχουν μεγαλώσει. Μπορεί να επιτευχθεί ακόμα ευκολότερη καθοδήγηση μέσω του πρόσθετου τροχού, ο οποίος μπορεί να αναδιπλωθεί, αν είναι απαραίτητο. Αν το ψαλίδισμα γίνεται κοντά σε πρασιές και παρτέρια με λουλούδια, μπορεί να αναπτυχθεί ένας προφυλακτήρας φυτών για την προστασία των λουλουδιών. Μέσω του μηχανισμού αρχής νήματος, μπορείτε να ελέγχετε την τροφοδοσία του νήματος. Η αλλαγή της μπομπίνας νήματος είναι ιδιαίτερα εύκολη. Ο συγκρατητής νήματος παρέχει πρόσθετη προστασία. Ο ενσωματωμένος διακόπτης ασφαλείας προστατεύει το κοπτικό Κουρευτικό από αιφνίδια εκκίνηση. Το ανακουφιστικό καλωδίου επιτρέπει την αξιόπιστη στήριξη καλωδίου και την καθοδήγηση. Δεν απαιτούνται εργαλεία για την τοποθέτηση του κελύφους.
Το κοπτικό έχει ισχύ μοτέρ 450 W και διάμετρο κοπής 250 mm. Το νήμα έχει πλάτος 1,6 mm και μήκος 6 m.

Ανακουφιστικό καλωδίου
Χάρη ΣΤΟ ανακουφιστικό καλωδίου, η συσκευή και το καλώδιο σύνδεσης δεν αποσυνδέονται. Ιδιαίτερα εύκολο ψαλίδισμα περιοχών ΜΕ δύσκολη πρόσβαση το η ΡΥΘΜΙΣΗ Της γωνίας λαβής στην Κεφαλή του κοπτικού επιτρέπει ΤΟ ψαλίδισμα ΣΕ δυσπρόσιτες Περιοχές. Προστασία ΑΠΌ αιφνίδια εκκίνηση Ο ενσωματωμένος διακόπτης ασφαλείας ΣΤΗ Λαβή αποτρέπει . την αιφνίδια εκκίνηση Εύκολο ψαλίδισμα παρυφών γκαζόν που έχουν μεγαλώσει Χάρη ΣΤΗ Γωνία κοπής 90 ° και τους αναδιπλούμενους τροχούς, το Κοπτικό Κουρευτικό ComfortCut 450 μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα για το ψαλίδισμα των παρυφών γκαζόν που έχουν μεγαλώσει. Προδιαγραφές ΚΙΝΗΤΗΡΑ Συντελεστής ισχύος: 450 W Εξοπλισμός Πλάτος κοπής: 25 εκ Διάμετρος καλωδίου: 1,6 mm Μήκος καλωδίου: 6 m Μηχανισμός τροφοδοσίας: Χτύπημα Τύπος άξονα Ευέλικτος ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ κλαδέματος: ● προφυλακτηρας φυτών: ● Διαστάσεις Βάρος: 2,8 kgNo reviews

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.