Ψαλίδι SchnippSchnapp
Ψαλίδι SchnippSchnapp
Ψαλίδι SchnippSchnapp
Ψαλίδι SchnippSchnapp
Ψαλίδι SchnippSchnapp
Ψαλίδι SchnippSchnapp
Ψαλίδι SchnippSchnapp
Ψαλίδι SchnippSchnapp

Ψαλίδι SchnippSchnapp (8704)

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΘΑΜΝΩΝ
16,13 €
με ΦΠΑ

Ψαλίδι SchnippSchnapp (8704)

Ψαλίδι για όλες τις χρήσεις - λεπίδες ανθεκτικές στη σκουριά

Τα Ψαλίδια GARDENA SchnippSchnapp είναι εύχρηστα, πρακτικά ψαλίδια για όλες τις χρήσεις ...

 

Τα Ψαλίδια GARDENA SchnippSchnapp είναι εύχρηστα, πρακτικά ψαλίδια για όλες τις χρήσεις. Είναι εξαιρετικά για την κουζίνα και τον κήπο.
Τα κλαδευτήρια είναι ιδανικά για λουλούδια, βότανα, σπάγκο, δεματικά, χαρτόνι και πλαστικό. Οι ειδικά τροχισμένες λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ανθεκτικές στη σκουριά. Πρακτικό: Τα ψαλίδια GARDENA SchnippSchnapp πλένονται σε πλυντήριο πιάτων. Η εργονομική σχεδίαση και οι λαβές με τα μαλακά μέρη επιτρέπουν τον άνετο χειρισμό.
Τα ψαλίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο από αριστερόχειρες όσο και από δεξιόχειρες και έχουν συνολικό μήκος 180 χιλιοστά. Η περίοδος εγγύησης των 25 ετών εγγυάται βέλτιστη ποιότητα. 25 Χρόνια Εγγύηση ΤΑ κλαδευτήρια ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ Επένδυση που ΘΑ διαρκέσει Πολυ. Η εγγύηση των 25 ετών εγγυάται βέλτιστη ποιότητα. Πρακτικό ΨΑΛΙΔΙ ΓΙΑ όλες τις Χρήσεις ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ μπορεί ΝΑ χρησιμοποιηθεί ΓΙΑ ΚΑΘΕ χρήση ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. Ανθεκτικό ΣΤΗ σκουριά Οι λεπίδες του ψαλιδιού ΕΙΝΑΙ κατασκευασμένες ΑΠΌ ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ χάλυβα ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ανθεκτικές ΣΤΗ σκουριά. καλη Λαβή Χάρη ΣΤΑ Μαλακά μέρη, το ψαλίδι GARDENA SchnippSchnapp εφαρμόζει καλά και με ασφάλεια στο χέρι. ΓΙΑ αριστερόχειρες δεξιόχειρες ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ SchnippSchnapp μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αριστερόχειρες και δεξιόχειρες και να κόβει πάντα καλά. Προδιαγραφές Μήκος 18 εκατοστά Πάνω λεπίδα ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ Ατσάλι Κάτω λεπίδα ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ Ατσάλι Λεπίδα Τρόχισμα ακριβείας

No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.