Ψεκαστικό Πίεσης Comfort 5lit. (869)
Ψεκαστικό Πίεσης Comfort 5lit. (869)
Ψεκαστικό Πίεσης Comfort 5lit. (869)
Ψεκαστικό Πίεσης Comfort 5lit. (869)

Ψεκαστικό Πίεσης Comfort 5lit. (869)

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
74,20 €
με ΦΠΑ

Ψεκαστικό Πίεσης Άνεση 5lit. (869)

Ήπια άρδευση για ευαίσθητα φυτά ...

 

Το Ψεκαστικό πίεσης GARDENA Comfort 5 l υψηλής ποιότητας έχει χωρητικότητα πλήρωσης 5 λίτρων και είναι κατάλληλο για προϊόντα προστασίας φυτών, λιπάσματα και στοχευμένη, ήπια άρδευση, π.χ. φυταρίων. Το ακροφύσιο είναι πλήρως ρυθμιζόμενο από λεπτό νέφος έως πλήρη ψεκασμό. Το μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης είναι ιδιαίτερα πρακτικό και διευκολύνει τόσο την πλήρωση όσο και την ανάμιξη των υγρών. Το ψεκαστικό πίεσης διαθέτει ένα γερό δοχείο που διατηρεί το σχήμα του και είναι ανθεκτικό στην πίεση με λεπτομερή και ευανάγνωστη ένδειξη στάθμης. Τα χυτευμένα πόδια διευκολύνουν την άντληση και εγγυώνται την ύπαρξη μιας σταθερής βάσης σε ανομοιόμορφες επιφάνειες. Σχεδιασμένο για έως 3 bar, το ψεκαστικό πίεσης διαθέτει βαλβίδα ασφαλείας που μειώνει γρήγορα την πίεση όταν πρόκειται για θέμα ασφαλείας. Το ακροφύσιο ψεκασμού υπό γωνία είναι έξυπνο και ειδικά κατάλληλο για τον ψεκασμό στην κάτω πλευρά των φύλλων. Ο ιμάντας ώμου με επένδυση εγγυάται τον ευχάριστο χειρισμό και την άνετη μεταφορά. Επίσης, το ψεκαστικό πίεσης διαθέτει εργονομική λαβή σχήματος D για να διευκολύνει την άντληση και σκανδάλη με πρακτική λειτουργία κλειδώματος για και μακριά.

Όγκος 5 lit
Πίεση 3 bar
Μήκος σωλήνα 1,75 m
Μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας 40 ° C
Μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης
Χυτευμένα πόδια
Ιμάντας ώμου Ιμάντας ώμου με επένδυση
Βαλβίδα ασφαλείας
Ακροφύσιο ψεκασμού Πλαστικό με ορειχάλκινο ένθετο

 • Μακρύς σωλήνας

  Μακρύς σωλήνας

  Χάρη στο μακρύ σωλήνα, μπορείτε να φτάσετε ακόμα και τα ψηλότερα φυτά άνετα και εύκολα, ακόμα και όταν το ψεκαστικό πίεσης βρίσκεται στο έδαφος ή σε ένα τροχήλατο.

 • Σταθερή βάση

  Σταθερή βάση

  Τα χυτευμένα πόδια που είναι εξαιρετικά πλατιά εγγυώνται την εύκολη άντληση στο Ψεκαστικό στο Ψεκαστικό πίεσης Κλασικό μέσω μιας σταθερής βάσης και σε ανομοιόμορφες επιφάνειες.

 • Μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης

  Μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης

  Το μεγάλο άνοιγμα πλήρωσης διευκολύνει το γέμισμα και την ανάμιξη υγρών απευθείας στο δοχείο και επιτρέπει τον εύκολο καθαρισμό.

 • Ακρίβεια

  Η ένδειξη στάθμης με κλίμακα για τις ιδανικές ποσότητες διευκολύνει την ανάμιξη των παρασιτοκτόνων ή των λιπασμάτων με ακρίβεια.

 • Η μεγαλύτερη δυνατή άνεση

  Η μεγαλύτερη δυνατή άνεση

  Χάρη στον ιμάντα ώμου με επένδυση, το ψεκαστικό πίεσης προσφέρει τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση για τις εργασίες στον κήπο.

No reviews

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.