ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Comfort 8500 aquasensor (1797)

ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Comfort 8500 aquasensor (1797)

ΑΝΤΛΙΕΣ ΑΚΑΘΑΡΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
152,23 €
με ΦΠΑ

GARDENA Comfort Dirty αντλία νερού 8500 αισθητήρες νερού (1797)

Αυτόματα και αξιόπιστα αντλία βρώμικο νερό - με τη λειτουργία αισθητήρες νερού ...

 

Αν θέλετε να αντλήσετε δυνατά και γρήγορα, τότε η αντλία ακαθάρτων GARDENA Comfort 8500 αισθητήρες νερού είναι η σωστή αντλία για εσάς, ειδικά αν υπάρχει πολύ βρώμικο νερό. Με την ενσωματωμένη λειτουργία αισθητήρα νερού, η αντλία μπορεί, εφόσον απαιτείται, να μεταβεί αυτόματα σε επίπεδο νερού 65 χιλιοστών και να μεταφέρει ή να αποστραγγίξει το νερό. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπονται οι μεγαλύτερες ζημιές από το νερό. Γενικά, η στάθμη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης είναι ρυθμιζόμενη. Για την αντλία 8500 με αισθητήρες νερού ακόμα και οι στενές περιοχές δεν είναι πρόβλημα λόγω της συμπαγούς κατασκευής της. Η αντλία μπορεί εύκολα να αντλεί βρώμικο νερό με σωματίδια με διάμετρο έως 30 mm. Ένα στιβαρό περίβλημα κατασκευασμένο από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες γυαλιού, μια χαμηλής φθοράς αντλία με φτερωτή και ένα αθόρυβο μοτέρ - χωρίς απαιτήσεις συντήρησης - με πυκνωτή και προστασία θερμικής υπερφόρτισης εγγυώνται μεγάλη διάρκεια ζωής. Η ιδιαίτερα συμπαγής και ισχυρή αντλία έχει ένα καλώδιο μήκους 10 μέτρων που επιτρέπει την καθολική χρήση - ακόμη και σε μεγάλα βάθη.

Χάρη στην καθολική σύνδεση, σωλήνες 13 mm (1/2 "), - 16 χιλιοστά (5/8"), - 19 χιλιοστά (3/4 ") -, 25 mm (1") - και 38 χιλιοστά (1 ½ " ) - μπορούν να συνδεθούν στην αντλία.

Συντελεστής ισχύος 380 W
Μέγ. ικανότητα παροχής 8300 l / h
Μέγ. ύψος κατάθλιψης 6 m
Μέγιστη πίεση 0,6 bar
Μέγιστο βάθος βύθισης 7 m
Μέγιστο μέγεθος σωματιδίων 30 χιλιοστά
Μέγιστη θερμοκρασία υγρού 35 ° C
Βάρος 4 kg
Μήκος καλωδίου 10 m
Τύπος καλωδίου ρεύματος H05 RNF
Κατηγορία ηλεκτρικής προστασίας IP X8

 • Γερή κατασκευή και υψηλή απόδοση

  Η αντλία βρώμικου νερού για πολύπλευρη χρήση μπορεί να μεταφέρει ή να αποστραγγίσει βρώμικα νερά με μέγεθος σωματιδίων διαμέτρου έως 30 mm.

 • Αυτόματη λειτουργία

  Αυτόματη λειτουργία

  Με τη λειτουργία αισθητήρων νερού GARDENA, η αντλία ενεργοποιείται αυτόματα ήδη σε στάθμη νερού ...

 • Μόνιμη χειροκίνητη λειτουργία

  Χάρη στους ανεξάρτητα ρυθμιζόμενους αισθητήρες σύνδεσης και αποσύνδεσης, είναι δυνατή και η χειροκίνητη λειτουργία.

 • Εύκολη χρήση χωρίς προβλήματα

  Η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι εγγυημένη χάρη στο ανθεκτικό περίβλημα από πλαστικό ενισχυμένο με ίνες υάλου, στο στρόβιλο αντλίας χαμηλής φθοράς και στο αθόρυβο μοτέρ - χωρίς απαιτήσεις συντήρησης - με πυκνωτή και προστασία θερμικής υπερφόρτισης.

 • Ανεξάρτητη σύνδεση

  Χάρη στη σύνδεση γενικής χρήσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωλήνες με διάμετρο 13 χιλιοστά (1/2 ") έως 38 χιλιοστά (1 1/2").

No reviews

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.