Φορητός Κάδος κήπου(232)
Φορητός Κάδος κήπου(232)
Φορητός Κάδος κήπου(232)
Φορητός Κάδος κήπου(232)
Φορητός Κάδος κήπου(232)
Φορητός Κάδος κήπου(232)

Φορητός Κάδος κήπου(232)

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΗΠΟΥ

Φορητό αμαξίδιο κήπου (232)

Πολλές χρήσεις στο σπίτι και τον κήπο ...

 

 Φορητό αμαξίδιο κήπου GARDENA έχει πολλές χρήσεις, όπως η άνετη συλλογή και απόρριψη απορριμμάτων κήπου, ζιζανίων, νεκρών στελεχών ή άχρηστων αντικειμένων. Διαθέτει μεγάλους, ανθεκτικούς τροχούς με ειδικό πέλμα για καλή πρόσφυση που ταυτόχρονα όμως δεν καταστρέφουν το γκαζόν. Επίσης, διαθέτει ένα γερό μεταλλικό σκελετό που μπορεί να μεταφέρει έως και 70 κιλά. Το καπάκι με διπλή χρήση είναι πολύ πρακτικό: Προστατεύει από οσμές και την υγρασία και επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φαράσι.

Το υλικό με αντισκωριακή προστασία εγγυάται τη μεγάλη διάρκεια ζωής. Η βάση για σακούλες με ρύθμιση ύψους διευκολύνει το γέμισμα της σακούλας απορριμμάτων, η οποία ασφαλίζει με κλιπ. Το φορητό αμαξίδιο κήπου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για το διαχωρισμό των απορριμμάτων, επειδή μπορούν να στερεωθούν δύο σακούλες η μία δίπλα στην άλλη. Παρέχει αποθηκευτικό χώρο για δύο λαβές combisystem και δύο μικρά εργαλεία, π.χ. εργαλεία combisystem, βούρτσα χειρός, κ.λπ. Αφαιρώντας τη βάση για σακούλες, το φορητό αμαξίδιο κήπου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως αμαξίδιο χειρός για την άνετη μεταφορά κιβωτίων με φρούτα και ποτά. Εντωμεταξύ, μπορείτε να κρεμάσετε τη βάση και τη σακούλα απορριμμάτων στον τοίχο.

Το Φορητό αμαξίδιο κήπου GARDENA είναι πλήρως εξοπλισμένο με βάση για συναρμολόγηση στον τοίχο και με σακούλα απορριμμάτων.

 • Χώρος αποθήκευσης

  Χώρος αποθήκευσης

  Εκτός από τη σακούλα απορριμμάτων, το φορητό αμαξίδιο κήπου παρέχει επιλογές αποθήκευσης για δύο λαβές combisystem και δύο μικρές συσκευές - θα έχετε τα πάντα έτοιμα, ενώ απομακρύνετε απομεινάρια από τον κήπο σας.

 • Πολλών χρήσεων και ανθεκτικό

  Πολλών χρήσεων και ανθεκτικό

  Χάρη στο γερό μεταλλικό σκελετό του, ΤΟ Φορητό αμαξίδιο κήπου μπορεί ΝΑ μεταφέρει φορτίο εως ΚΑΙ 70 κιλά - έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως αμαξίδιο χειρός.

 • Εύκολη πλήρωση

  Εύκολη πλήρωση

  Αν πραγματοποιείτε εργασίες στο έδαφος, μπορείτε να αποφύγετε το κουραστικό σκύψιμο για να ...

 • Διαχωρισμός απορριμμάτων

  Επειδή μπορείτε να στερεώσετε δύο σακούλες τη μία δίπλα στην άλλη, το φορητό αμαξίδιο κήπου είναι ιδανικό για το διαχωρισμό απορριμμάτων.

 • 2 σε 1

  2 σε 1

  Το πρακτικό καπάκι δεν προστατεύει μόνο από τις οσμές και την υγρασία - μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως φαράσι.

No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.