Ηλεκτρονική Αντλία Πίεσης Classic 4000/4 electronic plus(1481)
Ηλεκτρονική Αντλία Πίεσης Classic 4000/4 electronic plus(1481)
Ηλεκτρονική Αντλία Πίεσης Classic 4000/4 electronic plus(1481)
Ηλεκτρονική Αντλία Πίεσης Classic 4000/4 electronic plus(1481)

Ηλεκτρονική Αντλία Πίεσης Classic 4000/4 electronic plus(1481)

ΑΝΤΛΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
242,96 €
με ΦΠΑ

Ηλεκτρονική αντλία πίεσης 4000/4 Classic ηλεκτρονική συν (1481)

Βασικό μοντέλο για ευέλικτη χρήση ...

Γιατί να μην χρησιμοποιείτε το δωρεάν βρόχινο νερό ή το νερό γεώτρησης για τον κήπο σας ή για το καζανάκι ή για το πλυντήριο? Η συμπαγής ηλεκτρονική αντλία πίεσης 4000/4 ηλεκτρονικό συν GARDENA είναι εξαιρετική για φορητή και σταθερή χρήση - όπου και αν τη χρειάζεστε. Οι ενσωματωμένες λειτουργίες της παρέχουν ασφάλεια και άνεση κατά τη χρήση. Τα ενσωματωμένα ηλεκτρονικά στοιχεία, π.χ. με κουμπί, ενεργοποιούν αυτόματα την ηλεκτρονική αντλία πίεσης, όταν απαιτείται νερό και έπειτα την απενεργοποιούν. Η ασφάλεια έλλειψης νερού αποτρέπει την πρόκληση ζημίας στην αντλία, όταν δεν υπάρχει αντλούμενο υλικό. Για την αποτροπή εισχώρησης ακαθαρσιών και άμμου στην ηλεκτρονική αντλία πίεσης με συνέπεια την πρόκληση βλαβών, υπάρχει ενσωματωμένο ένα φίλτρο μεγάλης χωρητικότητας. Απόλυτα πρακτικό, αφού δεν απαιτείται εξωτερικό προ-φίλτρο. Ένα σύστημα αντεπιστροφής αποτρέπει την έλλειψη νερού στο σωλήνα, μετά από παροδική παύση της χρήσης ή όταν η αντλία έχει απενεργοποιηθεί. Πρόσθετο πλεονέκτημα: μέσω του υπολειπόμενου νερού στο σωλήνα, μειώνεται σημαντικά ο χρόνος επαναρρόφησης κατά την επανεκκίνηση. Μόνο υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της αντλίας. Έτσι, είναι εγγυημένη η ισχυρή και αθόρυβη λειτουργία. Το μοτέρ με πυκνωτή χωρίς απαιτήσεις συντήρησης με διακόπτη θερμικής προστασίας αντλεί άμεσα και αποτελεσματικά το νερό χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αντλίας με εκτόξευση μέσω πίεσης. Για εύκολο χειρισμό, ένα μεγάλο άνοιγμα διευκολύνει την πλήρωση της αντλίας πριν τη λειτουργία. Η βάση από καουτσούκ διασφαλίζει τη σταθερή στήριξη, καθώς και την αθόρυβη και αντικραδασμική λειτουργία. Χάρη στις διπλές εξόδους - εκ των οποίων η μία είναι περιστρεφόμενη - είναι δυνατή η ταυτόχρονη λειτουργία δύο συνδετικών εξαρτημάτων. Σε περίπτωση επικείμενου παγετού, η ηλεκτρονική αντλία πίεσης μπορεί εύκολα να εκκενωθεί χρησιμοποιώντας τη βίδα αποστράγγισης. Η GARDENA έχει προνοήσει για τα πάντα.

Συντελεστής ισχύος 800 W
Μέγ. ικανότητα παροχής 3600 l / h
Μέγιστη πίεση 4,4 bar
Μέγ. αυτόματη αναρρόφησης 8 m
Μέγ. ύψος κατάθλιψης 44 m
Στρόβιλος τροφοδοσίας Πίδακας
Βάρος 10,5 κιλά
Μήκος καλωδίου 1,5 m
Τύπος καλωδίου ρεύματος H07 RNF
Κατηγορία ηλεκτρικής προστασίας IP X4

 • Εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση χρήσης

  Εξοικονόμηση ενέργειας και άνεση χρήσης

  Ένας ηλεκτρονικός μανομετρικός διακόπτης ενεργοποιεί την αντλία, όταν απαιτείται νερό, και έπειτα την απενεργοποιεί. Πλήρως αυτόματος, πρακτικός και οικονομικός.

 • Προστασία από ακαθαρσίες

  Προστασία από ακαθαρσίες

  Για την αποτροπή εισχώρησης ακαθαρσιών και άμμου στην αντλία, υπάρχει ενσωματωμένο ένα ...

 • Προστασία από έλλειψη νερού

  Μια ενσωματωμένη ασφάλεια έλλειψης νερού προστατεύει την αντλία από ζημιά, σταματώντας τη λειτουργία, όταν δεν υπάρχει μέσο άντλησης, αποτρέποντας έτσι την έλλειψη νερού στην αντλία.

 • Δυνατότητα άμεσης λειτουργίας με απόλυτη ασφάλεια

  Το ενσωματωμένο σύστημα αντεπιστροφής αποτρέπει την έλλειψη νερού στο σωλήνα, όταν η αντλία είναι απενεργοποιημένη, και συντομεύει το χρόνο επαναρρόφησης, όταν η αντλία επανενεργοποιείται.

 • Αθόρυβη λειτουργία αντλίας

  Αθόρυβη λειτουργία αντλίας

  Η βάση από καουτσούκ διασφαλίζει τη σταθερή στήριξη, καθώς και την αθόρυβη και αντικραδασμική ...

No reviews

12 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.