Ποτιστικό Λάστιχο(996)
Ποτιστικό Λάστιχο(996)
Ποτιστικό Λάστιχο(996)
Ποτιστικό Λάστιχο(996)
Ποτιστικό Λάστιχο(996)
Ποτιστικό Λάστιχο(996)

Ποτιστικό Λάστιχο (996)

ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΛΑΣΤΙΧΑ
37,40 €
με ΦΠΑ

Ποτιστικό Λάστιχο (996)

Λεπτός ψεκασμός για ευαίσθητα φυτά ...

 

Το ποτιστικό λάστιχο GARDENA παρέχει βέλτιστο λεπτό ψεκασμό για παρτέρια, φυτά μπορντούρας και περιορισμένους χώρους. Συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα του συστήματος GARDENA, ώστε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το συνδέσετε σε μια πηγή νερού. Το πορτοκαλί ποτιστικό λάστιχο έχει σταθερό μήκος 15 m, αλλά μπορεί να επεκταθεί με απλή σύνδεση με μέγιστο μήκος τα 22,5 εκ. Επίσης, μπορεί να κοπεί στο επιθυμητό μήκος - απλώς κόψτε τον όσο θέλετε και συναρμολογήστε τα συνδετικά εξαρτήματα. Το ποτιστικό λάστιχο διατίθεται με το μέτρο, επομένως μπορείτε να τον προμηθευτείτε στο μήκος που θέλετε. Συνοδεύεται από εγγύηση 10 ετών. Για την εύκολη άρδευση μικρότερων περιοχών.

Στοιχεία προϊόντος
Περιοχή κάλυψης 15-15 τ.μ.
Μήκος σωλήνα 15 m

 • Ενδείκνυται για παρτέρια, φυτά μπορντούρας και περιορισμένους χώρους

  Ενδείκνυται για παρτέρια, φυτά μπορντούρας και περιορισμένους χώρους

  Χάρη στον λεπτό ψεκασμό, τα παρτέρια, τα φυτά μπορντούρας και οι περιορισμένοι χώροι του κήπου ποτίζονται εύκολα, βολικά και με ακρίβεια.

 • Για ήπιο πότισμα των φυτών

  Για ήπιο πότισμα των φυτών

  Ο λεπτός ψεκασμός ποτίζει ήπια τα ευαίσθητα φυτά χωρίς να τα καταπονεί.

 • Αξεσουάρ κήπου με χαρακτηριστικά συστήματος

  Το ποτιστικό λάστιχο GARDENA είναι έτοιμο για σύνδεση με τα εξαρτήματα Original GARDENA System - με μεγάλο εύρος επιλογών σύνδεσης.

 • Εύκολη ρύθμιση

  Το ποτιστικό λάστιχο GARDENA μπορεί να κοπεί στο μήκος που θέλετε και έπειτα να συναρμολογηθεί στα συνδετικά εξαρτήματα ή να επεκταθεί μέσω σύνδεσης - για εύκολη και ανεξάρτητη ρύθμιση.

 • Πράσινο, καφέ ή πορτοκαλί

  Το ποτιστικό λάστιχο διατίθεται σε διάφορα χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε το σωλήνα ψεκαστήρα σε διακριτικό καφέ ή πράσινο, στο παρτέρι ή στο γκαζόν, ή εάν θέλετε να ξεχωρίζει με το χαρακτηριστικό πορτοκαλί χρώμα του.

No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.