Αυτόματος Διανομέας Νερού (1197)
Αυτόματος Διανομέας Νερού (1197)
Αυτόματος Διανομέας Νερού (1197)
Αυτόματος Διανομέας Νερού (1197)

Αυτόματος Διανομέας Νερού (1197)

ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΝΕΡΟΥ
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
72,08 €
με ΦΠΑ

Αυτόματος Διανομέας Νερού (1197)

Αφήστε το νερό να κυλίσει - αυτόματα και προς μία κατεύθυνση. Για 6 περιοχές του κήπου σας ...

 

Σε συνδυασμό με τον προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος της GARDENA C 1060 ή 1060, C ηλιακή (Κωδ. 1864, 1866), ο διανομέας νερού της GARDENA εξασφαλίζει ότι θα ποτιστούν η μία μετά την άλλη έως 6 περιοχές του κήπου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να ποτίσετε το γκαζόν με ένα ποτιστικό και τα φυτά σε γλάστρες, παρτέρια, ζαρντινιέρες και φράχτες με σύστημα ποτίσματος με σταγόνα. Όσον αφορά τα προγράμματα του προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος, οι έξοδοι ανοίγουν αυτόματα, η μία μετά την άλλη. Πρακτικό: ο διανομέας νερού μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του κήπου σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ποτίσετε μόνο δύο και έως έξι περιοχές ποτίσματος. Οι έξοδοι που δεν χρειάζεστε απενεργοποιούνται εύκολα με ένα μοχλό. Καθώς τα διάφορα φυτά του κήπου σας χρειάζονται διαφορετικές ποσότητες νερού, η διάρκεια ποτίσματος μπορεί να διαφοροποιηθεί μέσω του προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος. Ο διανομεάς μεταφέρει την κατάλληλη ποσότητα στην κατάλληλη περιοχή. Αυτή η έξυπνη εφαρμογή φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη όταν η ποσότητα του νερού δεν επαρκεί για την ταυτόχρονη παροχή όλων των ποτιστικών συσκευών.

Τοποθετείται σε σταθερό έδαφος και μπορεί να μετακινηθεί οποιαδήποτε στιγμή. Χάρη στη συγκέντρωση των εξόδων προς μία κατεεύθυνση, ο διανομέας καταλαμβάνει μικρό χώρο. Διαθέτει αρσενικά σπειρώματα 26,5 χιλιοστά (G ¾) και περιλαμβάνει πέντε ρακόρ και τρεις τάπες.

 • Αυτόματο πότισμα έως 6 περιοχών - σε σειρά

  Αυτόματο πότισμα έως 6 περιοχών - σε σειρά

  Γυρνάει σαν το ρολόι. Μέχρι έξι περιοχές με φυτά μπορούν να ποτιστούν αυτόματα και με την κατάλληλη ποσότητα νερού, η μία μετά την άλλη, με έναν μόνο προγραμματιστή. Ο κήπος σας θα ποτίζεται σωστά κι εσείς θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και όμορφα φυτά.

 • Εύκολη χρήση

  Εύκολη χρήση

  Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε λιγότερες από 6 γραμμές, τότε μπορείτε εύκολα να ...

 • Δεν χρειάζεται πολύ χώρο και είναι ευέλικτο

  Δεν χρειάζεται πολύ χώρο και είναι ευέλικτο

  Ο διανομέας νερού έχει τρεις εξόδους, τοποθετημένες η μία δίπλα στην άλλη προς την ίδια ...

No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.