Ταχυσύνδεσμος Στοπ (914)

Ταχυσύνδεσμος Στοπ 3/4" (18213)

Ταχυσύνδεσμος
7,16 €
με ΦΠΑ

Ταχυσύνδεσμος στοπ (914)

Σύνδεση στην άκρη του λάστιχου 19χιλ. (3/4)

 
productDetailsN

Ένα εξάρτημα για το Σύστημα GARDENA μικρό, αλλά τόσο αποτελεσματικό! Το στοπ νερού GARDENA συνδέεται στην έξοδο του σωλήνα. Όταν αποσυνδέετε ένα συνδετικό αξεσουάρ, π.χ. ένα ακροφύσιο ή έναν ψεκαστήρα, διακόπτει τη ροή του νερού αυτόματα και όταν συνδέετε ένα αξεσουάρ, η ροή του νερού συνεχίζεται κανονικά. Έτσι, δεν χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τη βρύση όταν αλλάζετε αξεσουάρ. Το στοπ είναι κατάλληλο για σωλήνες 19 χιλιοστών (3/4 ") και σωλήνες 16 χιλιοστών (5/8").

 • Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τη βρύση για να αλλάξετε εξαρτήματα

  Με τον ταχυσύνδεσμο στοπ, η ροή νερού σταματά αυτόματα. Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε μέχρι τη βρύση, να κλείνετε την παροχή και μετά να την ανοίγετε πάλι, αφού συνδέσετε την ποτιστική συσκευή που θέλετε. Ένας μικρός βοηθός που κάνει τη διαφορά.

 • Μεγάλη ωφέλιμη διάρκεια ζωής

  Μεγάλη ωφέλιμη διάρκεια ζωής

  Η αξιόπιστη ποιότητα GARDENA εγγυάται τη μεγάλη διάρκεια ζωής του συνδέσμου σωλήνα GARDENA.

 • Σύστημα Το Original GARDENA

  Με τα προϊόντα Original GARDENA System μπορείτε να συνδέσετε εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε ποτιστική συσκευή στη βρύση ή στο λάστιχο. Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα συνδέονται, από την αρχή έως το τέλος, με απόλυτη στεγανότητα.

No reviews

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στην λίστα

Καλώς ήλθατε! Χρησιμοποιούμε cookies για να εξασφαλίσουμε την εμπειρία της περιήγησης σας και να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας.
Συνεχίζοντας, αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου της σελίδας.